Foto: "Dannie Rosenkrantz (Hobro IK Fodbold)

18-årig amerikaner trækker i Hobro-trøjen

Blot 18-årige Don Deedson Louicius har skrevet en fireårig kontrakt med Superliga-klubben Hobro IK

Det er blot tre dage siden at Hobro IK offentliggjorde, at man havde skrevet kontrakt med amerikanske Yosef Samuel, der havde været prøvespiller i klubben i nogle uger. Og i dag - mandag - har klubben så offentliggjort endnu en ny spiller til holdet - og også denne gang en amerikansk spiller.

Der er tale om den den blot 18-årige Don Deeson Louicius, der har fået en kontrakt på fire år i Hobro. Louicius kommer til Hobro fra Kalonji Soccer Academy i Atlanta, Georgia i USA. Her var den unge spiller, der stammer fra Haiti, med til at vinde U18-mesterskabet i USA for nylig.

Læs også Hobro fordobler pointantal efter sejr i Silkeborg

Talentchef spottede Deedson

- Vi har haft vores talentchef Lars Justesen i USA, hvor han har kigget nærmere på Deedson, og vi er ikke i tvivl om, at han er et meget spændende angrebstalent med et enormt potentiale. Derfor har vi tilbudt ham en længere aftale, og vi håber og tror, at vi får stor gavn af ham her i Hobro IK i de kommende år, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Det 18-årige angrebstalent selv ser også frem til at tørne ud for Hobro:

- Jeg er glad for at være her, og jeg er glad for at få muligheden for at spille her. Jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet, hvad end det er med at score mål eller med at forsvare, udtaler Don Deedson Louicius i pressemeddelelsen.

Deedson Louicius bliver fjerde amerikaner i Hobro, som i forvejen har Emmanuel Sabbi, Christian Cappis og førnævnte Yosef Samuel tilknyttet.

Læs også Hobro henter amerikansk midtbanespiller

Dramatisk Superliga-sæson i vente

Superligaen 2019/2020 er godt i gang og Hobro IK placerer sig lige nu midt i tabellen med seks point på kontoen efter fire kampe - og med første nederlag til gode. En god start kan da også vise sig vital i denne Superliga-sæson hvor tre hold til slut skal forlade landets bedste række fordi Superligaen skal reduceres fra 14 til 12 hold.

Risikoen for at gå en fremtid i 1. division i møde er dermed stor. Set med Hobro-øjne måske endda foruroligende stor. Holdet overlevede i sidste sæson nemlig blot på det yderste mandat mens Vendsyssel FF ikke klarede cuttet og nu skal kæmpe for at vende tilbage til Superligaen.