LIGE NU:

Hobro henter amerikansk midtbanespiller

Hobro IK styrker midtbanen med den 22-årige amerikaner Yosef Samuel, som har trænet med i klubben i de seneste uger.

Superliga-klubben Hobro IK har fredag hentet en forstærkning til klubbens midtbane. Klubben har skrevet kontrakt med den 22-årige amerikaner Yosef Samuel, som i flere uger har trænet med hos himmerlændingene.

- Yosef har imponeret os i de seneste uger, hvor han har trænet med. Han har vist, at han er en rigtig dygtig spiller med et stort potentiale, og vi håber at potentialet kan forløses her i Hobro IK, siger sportschef Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Yosef Samuel har spillet en enkelt kamp for Hobro i Reserveligaen, men har ellers ikke prøvet kræfter med professionel fodbold på europæisk grund tidligere. Han var senest på kontrakt i den amerikanske klub Atlanta United, hvor han spillede på andetholdet. Amerikaneren ser frem til at tørne ud for Hobro IK.

- Jeg har fået et godt indtryk af klubben, og jeg er glad og taknemlig over at få muligheden for at spille her i Hobro IK. Det er en meget spændende mulighed for mig, og her virker til at være et godt udviklingsmiljø, hvor jeg kan tage store skridt i min udvikling som fodboldspiller, siger Yosef Samuel.

Kan spille flere pladser

Som udgangspunkt er Yosef Samuel central midtbanespiller, men han kan ifølge Hobro IK også spiller på begge kanter eller som angriber. Dermed kan nyerhvervelsen både erstatte den skadede midtbanespiller Jonas Brix-Damborg eller landsmanden Emmanuel Sabbi, som rygtes på vej væk fra Hobro.

- Vi har set Yosef på flere forskellige offensive pladser, og han har gjort det godt på dem alle. Han kommer godt rundt på banen og er dygtig på bolden, og derudover er han god med begge ben, siger Jens Hammer Sørensen.

Yosef Samuel kommer til at spille med nummer 21 på ryggen. Han kan allerede få debut allerede fredag aften, hvor Hobro IK møder Silkeborg IF på udebane.