00:46

Indsamlingseventet 24 Timer i Hjallerup sender endnu en gang penge til julemærkehjemmet i Hobro

24 timer til fordel for Julemærkehjemmet i Hobro

Endnu engang blev der ved 24 Timer i Hjallerup kæmpet i 24 stive timer for at samle penge ind til julemærkehjemmet i Hobro.

Det kræver sin kvinde eller mand at klare at holde kroppen i gang i 24 timer i træk.

Ikke desto mindre var det, hvad der blev gjort ved indsamlingseventet 24 Timer i Hjallerup.

Det årlige sports-og indsamlingsarrangement blev afviklet her weekenden og sluttede søndag morgen. Endnu engang holdt de kroppene i gang af gav den gas i 24 timer for at samle penge ind til Julemærkehjemmet i Hobro.

Det er tredje år i træk at arrangementet bliver afholdt, og i år var der omkring 500 deltagere, der stillede op i forskellige sportsdiscipliner - der blev blandt andet dystet i svømning, cykling og judo.

- Vi er meget tilfredse, fordi der har været 500 glade deltagere og en masse tilskuere. Det er lige så vigtigt som pengene, at der har været så mange glade mennesker, siger formand for 24 Timer i Hjallerup, Johnni Olesen.

Alle de glade mennesker havde da også gjort en stor indsats, og selvom det var en lidt træt formand efter 24 timer for fuld damp, så var der overskud til at kunne gøre status for døgnets slid og slæb.

- Vi ved ikke, hvad der er samlet ind, men det ser godt ud. Den 23. marts til vores generalforsamling, der kan vi afsløre, hvor meget der er, siger Johnni Olesen.

Læs også Nu skal Michelin-skæbnen afgøres: - Det må bestemt være Nordjyllands tur