LIGE NU:

27-årig anholdt: Brand i Mariager natten til fredag kan være påsat

Der udbrød torsdag aften brand på institutionen Sødisbakke i Mariager, hvilket efterfølgende har ført til anholdelsen af en 27-årig mand, der var på stedet, som mistænkes for at have påsat branden.

Nordjyllands Politi og Nordjyllands Beredskab fik torsdag 22.31 en anmeldelse om en brand på Sødisbakke i Mariager, der er en institution for udviklingshæmmede voksne.

Ved ankomsten var der ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi Jesper Sørensen ild i nogle knagerækker og tøj, men bygningen er ikke brændt ned. 

- Vi har en mistanke om, at den er påsat, og derfor har vi anholdt en 27-årig mand, som vi mistænker som påsætter af branden, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Jesper Sørensen.

Ifølge vagtchefen er det endnu for tidligt at sige, om nogen har været i fare under branden, da det er noget, der skal indgå i den videre efterforskning. Der kom dog ikke umiddelbart nogen til skade, udover den 27-årige mand, der blev kørt en tur på skadestuen for at blive tjekket for røgforgiftning.

Fredag omkring middagstid blev det klart, at den 27-årige mand vil blive løsladt.

Manden vil blive sendt tilbage til den institution, hvor han kom fra. Vagtchef ved Nordjyllands Politi Jess Falberg fortæller om løsladelsen:

- Manden har mere brug for hjælp end at komme i fængsel, siger han. 

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden