LIGE NU:

Enevoldsen i Hobro: Kan godt forestille mig at vende hjem

Thomas Enevoldsen er lige nu lejet ud fra amerikansk fodbold til Hobro IK. Og måske bliver det også i Danmark, at den 33-årige skal afslutte sin karriere.

Han har ikke spillet kamp siden marts, men der var fuld fart over feltet, da Thomas Enevoldsen onsdag tørnede ud for Hobro IK, som slog Lyseng fra Danmarksserien ud af pokalturneringen med 7-0. Enevoldsen scorede nemlig to af kampens mål.

- Det giver selvtillid, og specielt når jeg ikke har spillet kamp i et halvt år. Jeg mangler at spille, så jeg skal bare spille og træne en masse nu, siger den 33-årige Enevoldsen.

Han er netop tiltrådt i Hobro på en lejekontrakt året ud. Egentlig spiller han i Orange County i USA, men på grund af coronasituationen og en familieforøgelse, er han vendt hjem til det nordjyske for en stund.

- Det var meningen, at min kæreste skulle have rejst til USA for at føde, men det kunne ikke lade sig gøre på grund af indrejseforbuddet, så jeg fik heldigvis lov at rejse hjem til Danmark, for den fødsel skulle jeg for alt i verden ikke gå glip af, fortæller den næsten nybagte far.

Vender tilbage til USA ved årsskiftet

Aftalen med den amerikanske klub blev, at Enevoldsen skulle lejes ud til en dansk klub resten af året, og der bød Hobro sig til.

- Det er dejligt. Et af kravene var, at det skulle være i fornuftig afstand til Aalborg, hvor vi har en lejlighed. Jeg ville ikke flytte for det, når det er så kort tid. Og der passer Hobro helt perfekt, siger Thomas Enevoldsen.

Hobro har allerede lukket muligheden for at forlænge med Enevoldsen, men planen er fortsat, at han og familien vender tilbage til USA ved årsskiftet. Her skal han spille endnu en sæson for Orange County, som lige nu mangler deres målfarlige angriber.

Men opholdet i Hobro bliver måske ikke det sidste på dansk jord. I hvert fald er det ikke utænkeligt, at Thomas Enevoldsen vil vende hjem og afslutte karrieren i Danmark.

- Jeg er jo blevet 33, og jeg føler mig i fantastisk form. Efter næste sæson siger alderen jo så 34, og så må jeg mærke efter, og fysikken og lysten stadig kan følge med. I så fald kunne jeg da godt finde på at komme hjem og spille, siger han.