Seneste nyt:

Familieejet milliardvirksomhed solgt

Familien Møller Hansen fra Hobro har solgt stålvirksomheden DS Gruppen A/S til den tyske industrikoncern Goldbeck GmbH.

Familien Møller Hansen, Hobro, har solgt DS Gruppen A/S og underliggende produktions- og salgsselskaber til den tyske industrikoncern Goldbeck GmbH, Bielefeld, hvor DS Gruppen bliver vækstmotoren for både DS Gruppens og Goldbecks kommende ekspansion i Nordeuropa. Salget kræver kun godkendelse fra de tyske konkurrencemyndigheder.

Det oplyser DS Gruppen i en pressemeddelelse.

DS Gruppen har gennem det seneste årti oplevet stærk vækst inden for alle forretningsområder. DS Gruppens forretningsområder ser store muligheder for fortsat vækst i Europa, hvor flere DS-produktionsvirksomheder allerede er betydende leverandører. Ejerfamilien Møller Hansen har vurderet, at denne proces kræver stærke kræfter og større indsigt i de europæiske markeder, hvorfor muligheden for at finde en sådan partner er blevet undersøgt.

Om DS Gruppen:

DS Gruppen har fra starten ønsket at finde en industriel ejer, der har indsigt og kompetence i branchen og i Europa i særdeleshed. Efter en struktureret proces er valget faldet på den tyske industrikoncern Goldbeck GmbH, Bielefeld, en familieejet førende bygge- og servicevirksomhed i Europa.

- Fra det første møde med repræsentanter fra Goldbeck har vi haft et positivt indtryk, som er blevet yderligere bekræftet gennem hele forløbet, forklarer Mads Møller Hansen, medejer og administrerende direktør i DS Gruppen. 

Langsigtet perspektiv

Svend Møller Hansen, stifter og medejer af DS Gruppen, understreger opkøbets langsigtede perspektiv:

-  To succesfulde familievirksomheder vil samle deres erfaring og ekspertise i en fælles langsigtet strategi, siger Svend Møller Hansen.

Om GOLDBECK:

- Med købet af DS Gruppen styrker vi vores europæiske tilbud som livscykluspartner inden for erhvervsbyggeri, forklarer Jan-Hendrik Goldbeck, der leder Goldbeck sammen med sin bror Jörg-Uwe Goldbeck som Managing Partners. 

Jörg-Uwe Goldbeck fremhæver lighederne mellem de to virksomheder:

-  Vi deler forskellige fællestræk med DS Gruppen - ikke kun i forhold til vores kernekompetencer. Begge virksomheder blev grundlagt i 1969, har en decentral struktur og er anden generations ejerdrevne virksomheder. Vi ser vores Goldbeck-værdier om medmenneskelighed, ansvarlighed og passion for præstation også afspejlet i DS Gruppens virksomhedskultur.


20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

preben bang

play Folketingsmedlem anbefaler HK at slæbe sure kunder i retten

Erik Westergaard

Nedrivning af minkfarme bliver dyrere end forventet – og kommer til at trække ud

markbrand 1

Rygende travlt beredskab: Ni høst-brande på én dag

20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

preben bang

play Folketingsmedlem anbefaler HK at slæbe sure kunder i retten

Til forsiden

Til forsiden