LIGE NU:

Festival for det ældre publikum: - Men dansegulvet har vi måttet fjerne

En campingplads i Øster Hurup holder i denne uge festival ”for den bedste alder” – og det kan lade sig gøre trods forskellige coronarestriktioner.

De fleste festivaller har denne sommer været aflyst på grund af corona, men i Øster Hurup forsøger man sig alligevel. Her holder en af de lokale campingpladser, Kattegat Strand Camping, festival ”for den bedste alder”.

I en hel uge er det ældre publikum samlet på campingpladsen med masser af aktiviteter, udflugter og live-musik.

- Du kan spørge mine sønner, som står i baren om aftenen. De er forbavset over, at de kan tage så meget fra. Så der er gang i den. Det skal være en oplevelse, hvor de siger ”hold da kæft, kan det lade sig gøre? Vi kommer tilbage næste år,” lyder det fra Jørn Pedersen, der driver campingpladsen ved Øster Hurup.

For godt en måned arrangerede campingpladsen Skyland Beach Camp for et yngre publikum, men camp’en måtte lukke på grund af frygt for spredning af coronavirus.

Denne gang er der også taget en masse forholdsregler som håndsprit, fokus på afstand og færre deltagere. Og så er dansegulvet i år sløjfet:

- Folk har heldigvis taget godt imod det, og indtil nu har det ikke været brugt. Men jeg har jo sagt, at hvis man nøjes med at danse med sin kone og elsker, kan vi godt tillade det, siger Jørn Pedersen.

Se et indslag fra festivallen for det modne publikum herunder: