LIGE NU:

Hobro IK spillede uafgjort mod AGF

Kampen endte 0-0, da Hobro IK gæstede Aarhus i Superligaens 23. spillerunde.

AGF tog her til aften imod Hobro IK, som gæstede Ceres Park i Aarhus i Superligaens 23. spillerunde. Kampen endte 0-0. Hobro spillede i sidste spillerunde en god kamp mod FC Midtjylland, men endte alligevel med et nederlag på 2-0 mod Superligaens førerhold. I aften var der så en anden svær opgave på programmet, da superligaens 3. plads med 39 point i 21 kampe ventede.

Hobro kom bedst fra start, men efter ti minutter var det AGF, der stod for kampens første afslutning. Det næste kvarter skulle vise sig at blive domineret af AGF, og efter 23 minutter fik Hobro IK's Christian Cappis kampens første gule kort.

Resten af første halvleg blev en rodet omgang, og ved pausen stod der 0-0, og boldbesiddelsen lå på 57-43 i AGF's favør.

Efter pausen skulle der kun gå tre minutter, før Hobro IK benyttede deres første udskiftning, da Jonas Brix-Damborg blev sat ind i stedet for Oliver Thychosen. Og efter et kvarter på banen, fik samme Jonas Brix-Damborg vist det gule kort.

I kampens sidste tredjedel kom der aldrig hul på målbylden, men der blev givet et par gule kort. Kampen endte altså 0-0.

AGF har nu vundet tre ud af de seneste fem kampe, mens det er blevet til fire point i de sidste fem kampe for Hobro IK.

Hobro spiller næste gang den 8. marts, når Esbjerg besøger DS Arena i Hobro. Hobro har efter i dag 18 point, og ligger dermed på en 12. plads, med 7 point op til AC Horsens på 11. pladsen.