LIGE NU:

Hobro IK spiller uafgjort i sæsonens første divisionskamp

Aftenens kamp var Hobro IKs første i sæsonen for 1. division, efter klubben for omkring halvanden måned siden rykkede ud af Superligaen.

Torsdag aften var der sæsonstart for 1. divisionsfodbold, hvor regionens Hobro IK mødte Viborg FF på hjemmebanen i DS Arena i Hobro.

Kampen endte uafgjort med én bold i nettet til hvert hold.

Det er Hobro IKs første kamp i sæsonen for 1. division, efter klubben for omkring halvanden måned siden rykkede ud af Superligaen.

- Den (sæsonen, red.) er jo ikke så meget anderledes, når kampene er i gang. Vi spiller mod et topprofessionelt mandskab fra en stor by, Viborg, i dag, så selve kampen er ikke så anderledes. Det er mere omgivelserne og sådan nogle som jer, der ikke er så mange af, når det hedder 1. division, siger Jens Hammer Sørensen, der er sportschef hos Hobro IK, til TV2 Nord i halvlegen.

Torsdag aften var det Mads Hvilsom fra Hobro IK, der lagde bolden i nettet først. Sent i kampen udlignede Viborg FF dog med et mål af Sebastian Grønning Andersen.

- Jeg synes, vi har et ganske fint hold. Det ser vi også i dag. Det er en meget lige kamp. Vi er slet ikke i tvivl om, at vi skal have et stærkt hold for at opfylde vores målsætning, der er at være i top seks i 1. division, så vi kan være med til sidste spillerunde for at kæmpe om de to oprykningspladser, sagde sportschefen til TV2 Nord tidligere på aftenen.

Nu siger du selv top seks, men jeres ambitioner må vel være at komme tilbage i Superligaen hurtigst muligt?

- Ja, det vil vi rigtig gerne, men det er der også mange andre klubber, der gerne vil. Der er nogle store mandskaber, Silkeborg og Esbjerg, som rykkede ned sammen med os. Og så er der i forvejen Viborg, HB Køge og Fredericia, så der er rigtig mange om buddet, lyder det fra sportschefen.

Nye Hausgaard

play Provokerende sang om Mors hitter: - Måske er den for grov

Katinka-2048x1153

Fornem talentpris til nordjysk sanger: - Jeg vidste slet ikke, hvormeget stemme jeg havde

corona

Se hvordan smitten er i din kommune: Nordjylland holder sig på lavt smitteniveau

160521 WEB Knivstik i Visborg 3, Per F P

play Polsk mand stukket med kniv i Visborg

Nye Hausgaard

play Provokerende sang om Mors hitter: - Måske er den for grov

Katinka-2048x1153

Fornem talentpris til nordjysk sanger: - Jeg vidste slet ikke, hvormeget stemme jeg havde

Til forsiden

Til forsiden