Hobro måtte nøjes med et point

Hobro IK måtte nøjes med 0-0 i søndagens fodboldkamp mod FC Fredericia.

Det sluttede som det startede i søndagens fodboldkamp, hvor Hobro spillede ude mod FC Fredericia.

Muligheder var der dog nok af, men der manglede kvalitet i afslutningerne, og derfor endte kampen i målløs pointdeling, skriver Hobro IK på deres hjemmeside.

Selvom der ikke kom mål i kassen, var første halvleg en underholdende affære. Man så dog ikke meget til Hobro IK i første halvleg, hvor det var hjemmeholdet, der dominerede.

I anden halvleg så det bedre ud for Hobro IK, hvor de havde nemmere ved at afvise FC Fredericias angreb. Alligevel var det ved Hobro IKS mål, der var mest spænding, og det var sjældent de nåede ned til hjemmeholdets mål.

Chancerne manglede ikke på Monjasa Park i Fredericia, men det endte alligevel 0-0 og gav et point på kontoen.