Hobro spillede uafgjort mod Fredericia - igen

En sen udligning sikrede torsdag aften Hobro et point mod Fredericia.

En sen udlinging sikrede Hobro IK et enkelt point, da 1. divisionsholdet torsdag aften tog imod Fredericia.

Kampen fik en hæsblæsende start, og efter få sekunder var hjemmeholdet tæt på at komme foran, og igen efter fem minutter var et direkte frispark tæt på at bringe Hobro i front.

Det gik dog anderledes, og efter knap en halv time fik den tidligere Hobro-spiller Dennis Høegh foden på en halvclearing fra Jesper Rask i Hobro-målet. 1-0 til Fredericia, og den stilling holdt til pausen.

Ja, den holdt faktisk ganske længe og Hobro-fans på stadion i Hobro måtte bide negle helt frem til det 86. minut hvor det endelig lykkedes Hobro at få netmaskerne i udeholdets mål til at blafre.

Hobro-helten var Kasper Lynge Nielsen, der på et indlæg fra Martin Mikkelsen fik hovedet på, og sendte bolden flot over Thomas Mikkelsen i Fredericia-målet.

Det mål gav hjemmeholdet blod på tanden, og både Wilfried Donoraud og Onur Albayrak havde muligheder for at lave det der længe lignede et nederlag om til en sejr. Sådan skulle det dog ikke være, og kampen endte 1-1.