Ian kørte ind i et fældet træ: - Jeg blev bange og rasende

Ian var chokeret, da han igen så det træ, han kørte ind i søndag aften.

Manden, der søndag aften kolliderede med fældet træ tæt på parkeringspladsen ved Store Blåkilde på Møldrupvej ved Arden, er Ian Crichton Smith. 

Og han er chokeret og rasende. 

- Jeg bliver bange og rasende selvfølgelig, siger han om de tanker, han umiddelbart fik efter at have kørt ind i træet, der lå indover kørebanen. 

Han forstår ikke, at nogen kan finde på at lave sådan noget hærværk, hvor nogen kan blive slået ihjel. 

- Jeg er en familiefar med tre børn, så det er skræmmende at nogen kan finde på det her, siger han med tanke på, at hans børn kunne miste deres far. 

- Jeg forstår det ikke, jeg er virkelig helt paf, siger han og ryster på hovedet. 

Alvoren gik først senere op for ham

Ian Crichton Smith kom sent søndag aften kørende i bælgragende mørke, før han så en modkørende holde stille med katastrofeblinket tændt, hvorfor det tog hans opmærksomhed.

Han tænkte, at det var en, der havde ramt et rådyr eller lignende, og før han tænkte over det, ramte Ian træet, der lå midt på vejen.

- Jeg kunne ikke nå at gøre noget, siger han. 

Sammen med kvinden i den modkørende bil og et par andre bilister, der stoppede op, fik han snakket og fjernet træet fra vejen.

Det var først næste morgen, at alvoren gik op for ham. 

- Efter en halv time kørte jeg hjem, og jeg blev nødt til at tage et glas vin. Men det var faktisk først næste morgen, jeg begyndte at tænke over, hvad der var sket, og hvor alvorligt situationen var, lyder det fra Ian Crichton Smith.

Da han mandag igen er på stedet og ser træet, han er kørt ind i, er hans første reaktion også værd at bemærke. 

- Det er lidt tykkere. Jeg synes, at det var lidt mindre i går aftes. Jeg synes ikke, at det var så vildt, men ja, det kan godt lave lidt skade.Seneste nyt

fra Nordjylland