Kamp i toppen af 1. divison: Esbjerg fik smal sejr med hjem fra Hobro

Hobro IK måtte se sig slået af gæsterne fra Esbjerg lørdag eftermiddag. Efter dagens resultat ligger Hobro på en 7. plads i 1. division.

Hobro tabte knebent, da de tog imod Esbjerg lørdag eftermiddag. Dermed ligger Esbjerg godt i kampen om oprykning fra 1. division til Superligaen.

Men det var hjemmepublikummet på DS Arena i Hobro, der først fik noget at juble over, da Mads Hvilsom 12 minutter inde i kampen sendte bolden i netten. Men jublen aftog hurtigt, da målet blev underkendt for offside.

Og bare 17 minutter efter skulle det vise sig at være en Hobrospiller, der igen satte bolden i netmaskerne. Men denne gang i den forkerte ende. Efter Andri Bjarnason skød på stolpen opstod der klumpspil inde foran Hobros målvogter Adrian Kappenberger, og sidste mand på bolden inden den endte i Hobros mål var Mathias Haarup.

Reducering kom for sent

Selvom Hobro havde flest chancer i første halvleg måtte de gå til pause med en stilling på 1-0 til gæsterne fra Esbjerg.

Og anden halvleg skulle vise sig at være mere af samme slags. Hobro havde igen flest chancer, men Jakob Ankersen kunne efter 68 minutter udbygge føringen til 2-0 til Esbjerg.

Der skulle gå 86 minutter, før Hobro kom på måltavlen. Her var det Edgar Babayan, der havde sidste fod på bolden.

Men det ændrede ikke ved udfaldet på kampen. Esbjerg vandt 2-1 og ligger pænt i kampen om oprykning til super ligaen.