Lang næse: Hobro IK nedlagt i forårspremieren

Hobro IK fik aldrig rigtig spillet til fungere i forårspremieren i Superligaen mandag aften og tabte 0-1 på hjemmebane til AGF.

Premierenerver og kraftigt snevejr var ikke nogen god kombination for Hobro IK-spillerne, der mandag aften tog hul på forårssæsonen i Superligaen med en hjemmebanekamp mod AGF.

Her fik nordjyderne nemlig aldrig spillet til rigtig at fungere, og derfor måtte de efter et mål på langskud i anden halvleg se sig slået af gæsterne.

Kampen begyndte chancefattigt, og Hobro IK overlod i løbet af første halvleg mere og mere initiativ på banen til AGF. Derfor var det da også gæsterne, der nåede frem til de første chancer - blandt andet AGF-anfører Pierre Kanstrup havde to muligheder for at bringe sit hold foran, inden Hobro vågnede op til dåd.

Men vågnede, det gjorde hjemmeholdet heldigvis, og det lykkedes da også de gule spillere at nå frem til lidt løse muligheder.

Ingen af mandskaberne havde dog den nødvendige skarphed i afslutningerne, og derfor hed stillingen stadig 0-0 ved pausen.

Holder fast i sjetteplads

I anden halvleg begyndte det at sne over DS Arena, og det kunne ses på spillet. Hobro var tæt på at bringe sig foran 1-0 midt i snebygen, men igen gevinst.

Derefter tog AGF over. Efter 65 minutter kom langt om længe en scoring i kampen - Tobias Sana tog chancen på et langskud og sendte gæsterne på vinderkurs. I slutningen af kampen kunne det meget vel være blevet til 2-0 til AGF, da et frispark røg tæt over mål.

Selv om Hobro satte alt ind i kampens sidste minutter, stod AGF for solidt i forsvaret. Trods nederlaget i forårspremieren holder Hobro fast i sjettepladsen i Superligaen.

Kan Hobro fortsætte de gode takter fra efteråret. Det får vi de første indikationer på i aften hvor modstanderen hedder AGF.