LIGE NU:

Sommeråben svømmehal er en stor succes

Normalt er der lukket i Hobro Svømmehal i sommerferien, men i år skulle det være anderledes, og det har været en stor succes.

Det er en helt almindelig hverdag klokken ni om morgenen i skolernes sommerferie, og der er både motionssvømmere og legende børnefamilier i bassinerne i Hobro Svømmehal. Det er faktisk et lidt usædvanligt syn. Normalt holder svømmehallen og hele Hobro Idrætscenter lukket i sommerferien, men i år skulle det være anderledes.

- Jeg tænkte, at der var et enormt potentiale i at holde åbent. I år er der jo rigtig mange, der holder ferie herhjemme, og så synes vi jo lige så godt, at vi kunne give mulighed for lidt aktiv ferie, siger centerchef Johnny Wulff Andersen fra Hobro Idrætscenter.

Han kom til centret i efteråret 2019 og syntes altså, at der skulle nye boller på suppen i forhold til sommerens åbningstider. Og da der tilmed havde været en lang periode med coronalukket, virkede det ifølge Johnny Wulff Andersen tosset at holde fortsat lukket sommeren over.

Mange besøgende om eftermiddagen

I stedet har der været åbent hver tirsdag og torsdag formiddag og eftermiddag, og det har været en ganske pæn succes.

quote Vi var jo lidt nervøse for, om der ville komme nogen, men folk har virkelig gjort brug af tilbuddet.

Johnny Wulff Andersen, centerchef, Hobro Idrætscenter

- Vi var jo lidt nervøse for, om der ville komme nogen, men folk har virkelig gjort brug af tilbuddet. Især om eftermiddagen har der været mange besøgende, og vi har faktisk været nødt til at kalde ekstra personale ind nogle af dagene, siger Johnny Wulff Andersen.

Overvejer gentagelse næste sommer

Svømmehallen har indført en begrænsning på 78 gæster ad gangen for at kunne efterleve afstandskrav, og flere dage har folk været nødt til at stå i kø og vente på, at der blev ledige pladser i svømmehallen.

På baggrund af den store succes med sommeråbent har centerchefen allerede nu tænkt sig, at det skal gentages.

- Nu er vi jo nærmest forpligtet til det, når det er gået så godt, så det er jeg helt sikker på, at vi gør. Jeg forestiller mig, at der er mange, der har fået øjnene op for, at det også er en mulighed at holde ferie herhjemme, så derfor tror jeg godt, det kan blive en succes igen, og vi vil da bestemt overveje, om vi skal udvide med flere åbningsdage næste sommer, siger Johnny Wulff Andersen.