LIGE NU:

Unge corona-vagter skal huske os på at holde afstand

På gågaderne i Hobro og Hadsund vil et korps af unge minde de julehandlende om at holde afstand, så coronasmitten ikke spreder sig.

Julen nærmer sig, og det betyder traditioner, selvom vi står midt i en tid præget af coronavirus. Som altid skal der købes julegaver, og det betyder mange mennesker rundt om i de nordjyske gågader – især efter, at storcentrene er lukkede som følge af de nye restriktioner.

Derfor har Mariagerfjord Kommune sat et nyt tiltag i søen, som skal forhindre, at smitten spreder sig blandt de julehandlende.

Et korps af unge corona-vagter vil i den næste tid være at finde i gågaderne i Hadsund og Hobro for at minde borgene om at holde god afstand, mens de køber julegaver.

- Det kan skabe risiko for, at vi kommer lidt for tæt på hinanden, når de sidste gaver skal købes i vores lokale butikker. Derfor er det godt, at corona-patruljen nu er på pletten med håndsprit og venlige henstillinger om social afstand, siger Mogens Jespersen (V), der er borgmester i Mariagerfjord Kommune.

quote Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at holde coronavirussen nede her i julen. Derfor er det godt, at vores frivillige foreninger og vores handelsforeninger samarbejder om at sørge for, at vi trygt og sikkert kan handle her op til jul

Mogens Jespersen, Borgmester, Mariagerfjord Kommune, Venstre

Det er unge fra lokale foreninger, som bemander corona-patruljen. Corona-patruljen er et samarbejde mellem foreningslivet og handelslivet i Hobro og Hadsund.

- Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at holde coronavirussen nede her i julen. Derfor er det godt, at vores frivillige foreninger og vores handelsforeninger samarbejder om at sørge for, at vi trygt og sikkert kan handle her op til jul, siger Mogens Jespersen (V).

Både Hadsund Roklub, Hadsund Skoleorkester, Kræftens Bekæmpelse, Hobro IK og Mariagerfjord Ungdomsskole stiller op med mandskab til Corona-patruljen.

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

40_percent

play 5000 nordjyder vaccineret på én dag: - Alt er forløbet godt

040620 Hanstholm Havn

Havnestrid om industrispionage: Hanstholm Havn politianmelder tidligere salgschef

PH 260221 Skoler klar til test Still

play Skoler gør klar til test: - Hvis man ikke bliver testet, medfører det fravær

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

40_percent

play 5000 nordjyder vaccineret på én dag: - Alt er forløbet godt

Til forsiden

Til forsiden