Seneste nyt:

Har du set denne bil? Politiet søger vidner og information om en sort VW Golf

Hele Dronninglund Storskov er spærret af, og politiet afsøger fredag stadig området.

Politihunde og teknikere har efterhånden været at finde i Dronninglund Storskov i mange timer. 

Ifølge TV2 Nords reporter på stedet står hjemmeværnet vagt ved ved de små skovstier, der fører ind til skoven. Det gør de for at sikre, at folk ikke kører ind i området.

Politiet er nemlig fortsat ved at undersøge skoven. 

Efterforskningsarbejdet er langtfra slut

På et pressemøde torsdag aften fortalte vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Frank Olsen, at politiet havde fundet ligdele, der formodentlig stammer fra Mia Skadhauge Stevn. 

Alligevel søger politiet stadigvæk vidner og oplysninger i sagen.

- Vi har brug for at høre fra eventuelle vidner, der har været oppe omkring Sulsted Kirkevej og Hammer Bakker søndag den 6. februar i tidsrummet fra klokken 6:30 til 7:30 – altså 20 minutter efter, at Mia Skadhauge Stevn blev samlet op på Vesterbro i Aalborg, siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Frank Olsen, i en pressemeddelelse.

Søger information om sort Golf

Endvidere beder vicepolitiinspektøren folk om at ringe 114, hvis de har været i Dronninglund Storskov natten mellem mandag og tirsdag.

- Vi har brug for at høre fra eventuelle vidner, der har været i Dronninglund Storskov særligt i tidsrummet fra mandag den 7. februar klokken 21:45 og henover midnat til tirsdag den 8. februar klokken 5:15

- Ring hellere en gang for meget end en for lidt, understreger Frank Olsen.

Særligt efterlyser vicepolitiinspektøren oplysninger fra offentligheden om en sort Golf 2.0 TDI fra 2015 på papegøjeplader.

- Det er vores håb, at der er nogle borgere, der har set den i et af disse områder. Det kunne eksempelvis være en morgenløber, eller en person der er kørt en tur på sin mountainbike.

Papegøjeplader er delvist gule nummerplader som indikerer, at en bil er indrettet som varebil, men må bruges som privatbil. Rent praktisk betyder det at bilen har et lastrum hvor der ellers ville være bagsæder.

Sagens status

En 36-årig mand er aktuelt anholdt og varetægtsfængslet i sagen, og han er sigtet for drab. Nordjyllands Politis efterforskning fortsætter i den kommende tid, og nu appellerer Frank Olsen til, at der kommer ro omkring det kommende efterforskningsarbejde.

- Der er et massivt hensyn til de pårørende, og efterforskerne skal have arbejdsro, så vi kan sikre den bedst mulige efterforskning, siger han, inden han retter en stor tak til alle bogere, der er kommet med oplysninger til politiet.