"Ynkelig" og "ulækker": Forsvarsadvokat overdynget med hadske beskeder

- Man skulle tro, det var din egen søn, du forsvarede med næb og klør, hvilket gør det endnu mere ulækkert, lyder en af beskederne.

38-årige Thomas Thomsen fra Flauenskjold blev klokken 13.11 kendt skyldig i at have dræbt 22-årige Mia Skadhauge Stevn samt kendt skyldig i forsøg på voldtægt og usømmelig behandling af lig.

Efterfølgende fik TV2 Nord en kommentar fra Thomas Thomsens forsvarsadvokat Mette Grith Stage. Det var dog langt fra kun TV2 Nord, der ønskede at komme i kontakt med forsvarsadvokaten.

Efter kendelsen blev afsagt, er det nemlig væltet ind med beskeder i Mette Grith Stages indbakke. Nogle af positiv karakter - men langt størstedelen er ubehagelige beskeder.

- At læse dine krampagtige og pinlige tro på egne og hans løgne er simpelthen en uforståelig læsning. Du er ynkelig og til grin. Man skulle tro, det var din egen søn, du forsvarede med næb og klør, hvilket gør det endnu mere ulækkert, lyder en af beskederne, som forsvarsadvokaten læser op for TV2 Nords retsreporter ude foran retten i Aalborg.

- Det er nærmest som om, at folk sidder og venter på, hvornår kendelsen kommer, så de kan svine mig til, siger Mette Grith Stage.

Video: Mette Grith Stage

Hør Mette Grith Stage fortælle om oplevelsen herover.

Indtil videre har forsvarsadvokaten blot slettet beskederne, men hun lægger ikke skjul, at det ikke er rart at modtage beskeder af den karakter. Slet ikke de lange velovervejede beskeder.

- Dem, der virkelig tager sig tid til at skrive en lang, velformuleret besked om, hvor ubehageligt et menneske, jeg er, det støder mig mere. Fordi hvis man har tiden til at sætte sig ned og lave en lang besked, så burde man måske også have tiden til at overveje, om det nu er klogt at skrive til en advokat, der sådan set bare passer sit arbejde, siger hun.

Har talt med klient

Mette Grith Stage gjorde det også klart, at det var en skuffet klient, som hun talte med efter skyldskendelsen.

- Han (min klient, red.) er selvfølgelig skuffet over, at kendelsen er gået imod ham på de helt centrale punkter, lyder det fra forsvarsadvokaten.

- Det er et nederlag, lyder det fra forsvarsadvokat Mette Grith Stage

Hun talte både med den 38-årige dømte i pausen, og kort efter han var kendt skyldig. Nu skal de finde ud af, om de vil anke sagen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland