Foto: Privatfoto - Stephen Knox

Politiet tæt på at identificere ofre for mordbrand

På grund af ligenes tilstand er Nordjyllands Politi udfordrede med identificeringen af de to, der omkom ved mordbranden i Vejgaard den 10. januar.

Det har taget sin tid og vil også tage lidt tid endnu. Men Nordjyllands Politi nærmer sig en endelig identifikation af de to mennesker, der omkom ved den voldsomme mordbrand i Vejgaard den 10. januar.

Det fortæller politikommissær ved Nordjyllands Politi, Sune Myrup.

- Vi er i fuld gang, men vi er ikke endeligt færdige. Vi vil være helt sikre. På grund af brandens voldsomhed kan der være lidt udfordringer, men vi har tandsæt, dna og fingeraftryk at gå efter, siger Sune Myrup.

Derudover er der en mulighed for, at brandofrene ikke er danske - og dermed bliver databasen, man skal igennem, immervæk noget større.

- Og så vægter vi det utroligt højt at få underrettet de pårørende, før der bliver meldt noget ud officielt, siger politikommissæren.

Han fortæller, at politiet stadig ikke har fået fat i gerningsmanden, men at efterforskningen er snævret ind.

- Vi har en retning at gå i nu. Men af hensyn til efterforskningen kan jeg ikke afsløre, hvad det er for en retning, eller hvad det er for nogle spor, vi går efter. Gerningsmanden er jo stadig på fri fod, siger Sune Myrup.