Foto: Jesperhus Feriepark

Brand i Jesperhus blev slukket med frosne pølser

Brandfolk brugte torsdag sidst på eftermiddagen frosne pølser til at slukke en brand i Jesperhus Feriepark, og efter endt arbejde kunne de spise slukningsremedierne.

Der udbrød torsdag eftermiddag brand i en frituregryde i køkkenet på Café Torvet i Jesperhus Feriepark. Det skriver Limfjord Update.

- Vi har haft røg i køkkenet.  En friture blev for varm og der gik ild i den. Men vi fik brandtæppet over den. Men det udløste jo en masse røg, fortæller Jesperhus' direktør Peter Overgaard.

Branden opstod kort før klokken 17 og brandfolk fra Nordjyllands Beredskab i Nykøbing blev hurtigt alarmeret. De fik luftet ud i køkkenet, og i fryseren fandt beredskabet nogle remedier, som var ganske effektive.

-  For at køle frituren ned brugte brandfolkene frosne pølser fra vores lager. Og de blev tilberedt ved brandslukningen, så der var selvfølgelig pølser efter endt arbejde, fortæller Peter Overgaard til limfjordupdate.dk.

Brandbilerne tiltrak masser af opmærksomhed fra ferieparkens gæster, men ud over nogle blå blink og en noget kuriøs historie medførte branden ingen større problemer i Jesperhus Feriepark.

- Der skete intet alvorligt, og Café Torvet kører igen, siger Peter Overgaard.