Mors-Thy storsejrede på Fyn

Mors-Thy gjorde lokalrivalerne fra Aalborg Håndhold kunsten efter og vandt sæsonens første kamp i sikker stil.

Mors-Thy Håndbold formåede ikke at spille sig i slutspillet i sidste sæson, men det kan klubben måske råde bod på i år. Det nordvestjyske mandskab tog i hvert fald en overbevisende sejr i premiererunden i herrernes håndboldliga.

På udebane mod fynske GOG vandt Mors-Thy med hele 37-19. Nordvestjyderne gik til pause med en føring på 18-11 og i anden halvleg fortsatte de med at vise stor skarphed i offensiven. Slutresultatet blev en sejr på 18 mål til gæsterne fra Mors-Thy.

Mors-Thy Håndbold ligger på grund af storsejren på førstepladsen i herrernes håndboldliga efter første spillerunde. Team Tvis Holstebro er toer, mens Aalborg Håndbold indtager tredjepladsen.