Vingegaard er blevet gift – kyssede ringen i jubel

Jonas Vingegaard mødte Trine Marie Hansen, da han kørte for Team Coloquick fra 2016 til 2018.

Det betød noget helt specielt, da Jonas Vingegaard kørte først over målstregen og kyssede sin højre ringfinger på 5. etape af Critérium du Dauphiné.

Bag cykelhandsken er symbolet nemlig på, at den danske stjerne har haft travlt med andet end at blive klar til Tour de France den seneste tid.

- Vi er gift, ja, bekræfter Jonas Vingegaard over for TV 2 Sport inden starten på 6. etape.

 Det vil jeg ikke ud med.

Billeder fra mål og efter etapen viser ringen på fingeren. Ligesom han omtalte Trine Marie Hansen som sin hustru på pressemødet efter etapen:

Mødte hinanden gennem cykling

Jonas Vingegaard kørte for Team Coloquick fra 2016 til 2018. Her mødte han Trine Marie Hansen, der arbejdede med marketing og kommunikation samme sted.

Vingegaard viste hurtigt interesse, mens Trine Hansen var mere afholdende – særligt med aldersforskellen på 11 år i tankerne.

I sidste ende slog de to dog pjalterne sammen, og siden har forholdet givet dem datteren Frida, der kom til verden i efteråret 2020.

Familien betyder alt

For Jonas Vingegaard betyder Trine Hansen og datteren Frida alt, har han flere gange fortalt. Både i det private og i arbejdet som professionel cykelrytter. Og det er tydeligt for enhver, hvor stor en rolle familien spiller.

Det har også været synligt under Tour de France – både i 2021 og 2022. Særligt i 2022, hvor Jonas Vingegaard vandt det franske etapeløb, var betydningen til at få øje på.

Da Vingegaard havde triumferet på Col du Granon, ringede han straks til familien, mens der blev rullet af på cyklen.

Anden etapesejr i sidste års Tour de France kom så på Hautacam, og den var også dedikeret til to særlige personer:

- Det er utroligt. I morges sagde jeg til min kæreste og min datter, at jeg ville vinde for dem, og det gjorde jeg. Så jeg er rigtig, rigtig glad for, at jeg vandt for dem. Den her er til mine to piger derhjemme, sagde Vingegaard dengang.

Under triumftoget i Danmark viste kærligheden mellem Trine Hansen og Jonas Vingegaard sig nok en gang, da fejringen foregik i Tivoli.

Torsdag erklærede Vingegaard så igen sin kærlighed til fruen, da han kyssede ringen som sejrherre.

Måske den 26-årige Team Jumbo-Visma-kaptajn får mere at fejre på jernhesten, når Critérium du Dauphiné fortsætter henover weekenden med sidste etape på søndag.

Se løbet på TV 2 Sport X og TV 2 Play. Find sendeplanen her.


Seneste nyt

fra Nordjylland