Foto: Pia Beltoft

Nordjyder vilde med Naturmødet: Man bliver helt høj

Flere end 20.000 forventes at deltage i Naturmødet 2018. Vi talte med nogle af de helt almindelige nordjyder, der var med på åbningsdagen.

Der bliver gang i den på Naturmødet i Hirtshals de næste dage. Mere end 20.000 deltagere forventes at komme forbi i år, hvilket er 6000 mere end sidste år. En af dem der mødte op på åbningsdagen er Morten Larsen.

- Jeg er helt ”høj” når det gælder natur og af at være sammen med andre, der også elsker naturen og kan lide at snakke og debattere. Det er fantastisk, fortæller miljøassistent, Morten Larsen, Aabybro.

Der er rigeligt at være sammen om i Hirtshals, da der er mere end 60 stande og et spækket program, der skal give en masse stof til eftertanke ved de fremmødte.

- Vi skal rigtig boltre os i emner om natur de næste dage, siger Benny Nielsen, der bor i Hirtshals sammen med sin hustru.

Det er tredje gang at Naturmødet 2018 holdes, og det har virkelig taget fart i år. Flere toppolitikere har nemlig valgt at lægge vejen forbi, derfor er der en chance for, at debatterne kan blive taget direkte med tilbage på Christiansborg.

- Klimaet er et af de vigtigste områder, som vi har, og hvis vi ikke gør noget voldsomt nu, så er der ikke en klode til vores børn og deres børn, og det synes jeg vil være horribelt, siger Matthias Christensen, assistent, Hjørring.