1 af 4

Fire danske topnavne spiller på Nibe Festival

Det er lykkedes Nibe Festival at lokke fire danske topnavne til sommerens festival i Skalskoven.

Fire navne fra toppen af den danske musikscene spiller på sommerens Nibe Festival. Det er lykkedes den nordjyske festival at lokke fire kunstnere, som spænder vidt i både alder og musikgenre til årets festival i Skalskoven.

Det er bandet Chinah, som brød igennem i 2016, velkendte Gnags, samt solisterne Alex Vargas og Rasmus Walter, der har meldt deres ankomst til Nibe Festival 2017, som kan præsentere et stærkt felt af kunstnere.

Det skriver Nibe Festival i en pressemeddelelse.

Læs også Nibe Festival skruer op for 80'er-rocken med Bryan Adams i Skalskoven

- Det er herligt at være festivalleder, når folk er så tilfredse med programmet, når interessen er så stor og billetsalget buldrer afsted. Vi får tidernes absolut bedste - og dyreste - program, og det kan vi altså også se på billetsalget. Logisk nok er der stor interesse for onsdagen med Bryan Adams, men vi har allerede nu også solgt flere partoutbilletter end i rekordåret sidste år, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Nibe Festival har tidligere præsenteret blandt andre Bryan Adams, Emeli Sandé, Rae Sremmurd, L.O.C., D-A-D, Kim Larsen & Kjukken, Suspekt, Ukendt Kunstner, TV-2, Magtens Korridorer og Carpark North.