Foto: PR-foto

Oplev "John Mogensen" på Nibe Festival

Rasmus Bjerg, som er biografaktuel som hele Danmarks John Mogensen, optræder i samme rolle ved dette års Nibe Festival.

Rasmus Bjerg høster i disse dage masser af ros og flotte anmeldelser for sin præstation som og livtag med musiklegenden John Mogensen i filmen “Så længe jeg lever". Rasmus Bjerg leverer i den forrygende film både formidabelt skuespil og en vokal, som ligger skræmmende tæt på John Mogensens.

Det er også en vokal, publikum på Nibe Festival kan komme til at nyde godt af på dette års Nibe Festival. Her vil Rasmus Bjerg nemlig give en John Mogensen-koncert lørdag aften den 7. juli på Blå Scene.

Her vil man kunne synge og gynge med på de udødelige klassikere "Så længe jeg lever" og "Fut i fejemøjet" og mange flere. 

Læs også Seebach og 13 andre er klar til Nibe Festival

Koncerten er en del af lille festivalturné, og Rasmus Bjergs optræden i Nibe bliver den eneste i Nordjylland. Festivalarrangør Peter Møller Madsen garanterer, at det bliver en stor fest.

- Mogensens bagkatalog er uden sidestykke og vel egentlig måske danmarkshistoriens mest oplagte fest- og fællessangsorgie, siger Peter Møller Madsen i en pressemeddelelse.

Nibe 2018 får derudover også besøg af irske The Script, amerikanske Big Boi fra legendariske Outkast og selvfølgelig også danske navne som Rasmus Seebach, Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy og AQUA. Det endelige program med omkring 80 koncerter offentliggøres i april.