LIGE NU:

Patienterne deler deres oplevelser fra den pressede afdeling O2

Tidligere patienter skriver på Facebook om deres oplevelser, efter det tirsdag blev afsløret, at sygeplejerskene på O2 frygtede for patientsikkerheden på grund af en presset hverdag.

Tirsdag kunne TV2 Nord fortælle hvordan sygeplejerskerne frygter for patientsikkerheden på O2 på Aalborg Universitetshospital, fordi de har alt for travlt.

Efterfølgende har tidligere patienter fra afdelingen delt deres oplevelser på vores Facebookside. En af dem, Tommy T. Sinnavar skriver:

- Jeg vil gerne starte med at sige, at selve personalets service, når de altså var der, var rigtig god, de gjorde i hvert fald alt hvad de kunne. (?) Men der var lang ventetid i forhold til mange andre afdelinger jeg har været på (har et medfødt handicap så har stor erfaring med sygehuse). Jeg ventede 50 min på et tidspunkt, fra jeg hev i den røde snor, til jeg fik morfin, skal hilse og sige, at det ikke er særlig rart(?). Man havde hele tiden følelsen af, at fik man hjertestop, så ville de ikke nå at redde én.

Pårørende til tidligere patienter på O2 melder også ind med nogle kommentarer. Mette Bertholdsen skriver om sin datters indlæggelse:

- Må sige, at jeg oplevede et personale, som løb rigtig stærk. Det kan de ikke holde til i det lange løb. Vil dog sige, at vi ikke følte os overset, men vi fik en opfattelse af, at det lå de sygeplejersker, som var hos os, meget på sinde, at vi ikke havde den følelse.

Nogle patienter har haft meget kontakt med O2, og kan huske tilbage på bedre tider på afdelingen. Blandt dem Lene Rasmussen, som skriver:

- Hvor er det trist for både personale og patienter. Jeg har, som barn, tilbragt MANGE måneder på O2 og har de mest trygge og fantastiske minder derfra- Ærgerligt at stor faglig kompetence, og store personlige ressourcer bliver ofret, til fordel for stress, jag og evige besparelser.