1500 dildoer til karneval

Foto: TV2/Nord

Vejrudsigten for morgendagens karneval i Aalborg lover regn, men vand er ikke det eneste det vil regne med. Et Aalborg-firma deler 1500 dildoer ud.

Normalt er det vand og alkohol, der bliver smidt ud fra vognene til karnevalsoptoget i Aalborg. Men i år er temaet "Sexologisk Have", og det udnytter et lokalt firma til dele masser af dildoer ud.

Det er pointshop.dk og hjertebanken.dk, der i 5 år har haft "The Love Wagon" med til karneval i Aalborg. Det jubilæum skal i år bidrage lidt ekstra til festen.

- Kan vi få lidt ekstra branding til Pointshop.dk og Hjertebanken.dk så er vi selvfølgelig glade for det, men vi gør det primært for at skabe en fest, siger Nicolai Andersen fra Pointshop.dk

Men spørger vi dem, der skal med til karneval i morgen, så er 1500 vibrerende dildoer ikke med til at starte en fest.

- Jeg synes, det er lidt mærkeligt. Det er sådan lidt, velkommen til en horeklub, siger Stine Kaad fra Aalborg.

Og karnevalsdeltagernes bekymring over de mange dildoer bliver delt af en nordjysk sexolog.

- Sådan noget sexlegetøj og dildoer, det hører hjemme i privatlivet og ikke til en offentlig familiefest, siger Else Olesen.

Hos firmaerne bag de 1500 dildoer tager de kritikken roligt. Og selvom 1500 er mange, så forsikrer de, at de havner i de rigtige hænder.

Men selvom intentionerne er gode nok - så er grænsen nået mener Else Olesen.

- Det er ikke fordi, at jeg vil være snerpet, men jeg synes bare ikke, det hører hjemme sådan et sted. Vil man dele dildoer eller vibratorer ud, så skal man gøre det i et forum, hvor fokus er på sex og ikke familiefest, siger Else Olesen.

Forsiden lige nu