LIGE NU:

200 på venteliste til Palm City

Selv om salg af ferieboliger til private ikke er gået i gang endnu, står 200 interesserede købere klar.

Selv om det er endnu ikke andet end en bar mark og en ide - så er interessen så stor at projektet, Palm City i Frederikshavn, allerede er en succes.
Et halvt år før det er muligt at komme til at købe et feriehus der, står mere end 200 interesserede købere klar.

Det er både golfturister i stor stil og familien Danmark, der venter på, at marken bliver forvandlet til ferieresort med vandland, wellness, konferencecenter, 800 ferieboliger og ikke mindst en ny 18 hullers golfbane.

Initiativtagerne til ferie- og golfprojektet Palm City er Holiday Invest og på mindre end tre måneder er investorerne på plads. Private vil nu også gerne til lommerne for at få del af palmeeventyret - og det i en sådan grad, at det kommer bag på Danbolig, der kommer til at stå for salg til private.

- Det er gået over al forventning, og det er folk fra nærmiljøet såvel som folk langt fra, der er interesserede, siger Sten Bach fra Danbolig i Frederikshavn.

Holiday Invest har indgået en partneraftale med NCC Construktion A/S, som får ansvaret for opførelsen - og selskabet har forpligtet sig til at bruge lokal arbejdskraft til opførelsen af det store ferieresort