AaB-anfører: Fodbold kan gå hurtigt

Thomas Augustinussen er åben for at jagte mere spilletid i Start, men han har ikke hørt fra den norske klub på det seneste.

Thomas Augustinussen er det seneste år gået fra at være fast starter og AaB-anfører til at varme bænken på Kent Nielsens mandskab.

Rasmus Würtz og Kasper Risgård har sat sig tungt på den centrale midtbane, og det har norske Start også bemærket, hvorfor de har haft bud efter Augustinussen.

- Der er rimelig ro på. Det er ikke noget, jeg har så meget at gøre med lige nu. Jeg tænker kun på mig selv og at komme i vanvittig god form. Vi må se, om Start stadig er interesserede på et tidspunkt, så hører jeg det nok. Så længe jeg ikke hører noget, er den død. Men man ved jo aldrig, for det kan gå hurtigt i fodbold, siger Augustinussen til tipsbladet.dk.

AaB er netop nu på træningslejr i Portugal og her kæmper spillerne om startpladserne. Men Thomas Augustinussen har overvejet et AaB-exit.

- Et skifte kunne være spændende - især fordi man så forhåbentlig kunne få den spilletid. Det er der ikke nogen garanti for, at man får, men der ville være større chance for det. Det har da været inde i mine overvejelser, men jeg er stadig rigtig glad for at være i AaB, siger Augustinussen og fortsætter:

- Jeg har spillet fodbold hele livet, fordi jeg synes, det er det sjoveste spil, og jeg virkelig har brændt for det. Det gør jeg stadigvæk. Jeg brænder ikke for at sidde på en bænk og kigge på, det er der ikke nogen, der gør, slutter Augustinussen til Tipsbladet.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland