AaB holder liv i medaljedrømmene

Sikker sejr på 4-1 i Horsens - men træner Erik Hamrén er utilfreds med, at AaB fik hele vem advarsler i kampens start.

Der bliver stadig drømt søde medaljedrømme i AaB. Mod et stærkt amputeret Horsens-mandskab blev det søndag til en sikker 4-1-udesejr i SAS Ligaen. To mål af Jeppe Curth satte nordjyderne i gang. Trods sejren var AaB-træner Erik Hamrén særdeles utilfreds med dommer Emil Laursen, der tildelte AaB-spillerne fem advarsler på 23 minutter i løbet af første halvleg. Gule kort, der kan vise sig at blive meget dyre.
- Det er skidt at sådan noget kan komme til at blive afgørende for os. Jeg mener kun, at den ene var i orden. Nu har vi tre mand i karantæne til næste kamp mod Esbjerg, sagde Hamrén efter opgøret.
Sammen med den dobbelte målscorer Jeppe Curth må også Danny Califf og Mattias Lindström se på fra tribunen, når ligaens nummer fire i næste runde skal forsøge at hente ind på FC Midtjylland og OB i sølv- og bronzestriden. En udfordring Erik Hamrén dog er sikker på, at AaB nok skal klare efter otte kampe i træk uden nederlag.
- Jeg er meget, meget tilfreds med, at vi kan komme til Horsens og både vinde og score så mange mål. Vi har altid haft det svært herude. Nu har vi spillet otte kampe i træk, hvor vi har udvist en rigtig god attitude, vurderede Hamrén, uden at ville kommentere sit holds medaljechancer inden sæsonens sidste to opgør mod henholdsvis FC Midtjylland og OB.
Ret beset burde Horsens fra den tunge ende af SAS Liga-tabellen ikke have voldt AaB de store problemer. Især med tanke på at holdet var uden hele fire af holdet normale førstevalg i den bageste kæde. Alligevel spillede Kent Nielsens mandskab fint op med AaB i store dele af de første 45 minutter, hvor Horsens også kun spillede med topscorer Gilberto Macena helt i front. Men da Jeppe Curth startede målfesten i 37. minut var det sket for Horsens. Og selvom Kent Nielsen forsøgte sig med en mere offensiv strategi i anden halvleg kom AaB foran både 2-0 og 3-0 ved Jeppe Curth og indskiftede Patrick Kristensen. Gilberto Macena reducerede for Horsens, men det blev AaB's Caca, der i overtiden kunne lukke og slukke.