LIGE NU:

AaB klar til spændende sæson

Doublevinderne fra AaB indledte mandag træningen efter sommerferien. Den kommende sæson byder på et forsvar af The Double samt Champions League-kvalifikation.

Fodboldspillerne fra AaB var mandag tilbage på træningsbanen efter tre ugers sommerferie. Nu skal formen findes, før de bolchestribede skal forsøge at kvalificere sig til Champions League, samt forsvare det danske mesterskab og pokaltitlen.

- Det er dejligt at se alle gutterne igen. Der skete rigtig meget i de sidste uger af sidste sæson, og det gør, at det er ekstra sjovt at mødes igen, siger AaBs anfører Thomas Augustinussen.

Der er dog ikke meget tid til at udveksle minder fra sidste sæson. Allerede i juli spiller doublevinderne de første vigtige kampe, og derfor skal kampformen tilbage i spillernes stænger.

- Det udgangspunkt vi har, er vi godt tilfredse med, og det kommer vi også til at bygge hårdt videre på. Men det skal løftes, så der bliver en del fysisk træning, samtidig med, at der skal være lidt spil og taktisk træning, siger cheftræner Kent Nielsen.

AaB spiller sin første træningskamp 1. juli, hvor de norske mestre, Strømsgodset, gæster Aalborg. Senere tager AaB på træningstur i Holland og møder Ajax Amsterdam og belgiske Standard Liege inden Superliga-sæsonen indledes 19. juli på udebane mod SønderjyskE.

Anfører Thomas Augustinussen ved, at det gælder om at være i god form til de svære opgaver, der venter, men han erkender også, at Kent Nielsens opstartstræning trækker tænder ud.

- Jeg er helt sikker på, at når vi har fridag på onsdag oven på fire træninger, så tager det lidt længere tid at komme ud af sengen, siger Thomas Augustinussen.

AaB spiller sin første kamp i Champions League-kvalifikationen 29. eller 30. juli. Hvem de danske mestre møder, er endnu ikke afgjort.