AaB ser frem til Brøndby-besøg

Lasse Nielsen gør med stor sandsynlighed comeback, mens Kasper Bøgelund er ude, når AaB søndag aften får besøg af Brøndby I.F.

AaB's cheftræner Kent Nielsen glæder sig over holdets status som ubesejret i de seneste fire Superligaopgør og håber, holdet kan fortsætte de fine takter i weekendens Superliga-brag på Energi Nord Arena.

- Samtlige kampe jeg har haft i spidsen for AaB, har været meget tætte opgør, og det faktum skal vi også bruge fremadrettet, til at komme ud af den situation vi er i under stregen. Der er ikke nogen modstanderhold, der kører os over, og samtidig betyder den selvtillid, vi har opbygget, at vi på dagen er i stand til at slå alle hold i
Superligaen. Vi skal fortsætte med at være svære at slå, samtidig med at vi bliver bedre til at producere chancer og har den nødvendige skarphed til at udnytte dem. I en så tæt liga bliver det afgørende at levere et stabilt niveau i samtlige resterende kampe, siger Kent Nielsen og fortsætter:

- Brøndby er en topmodstander. Det er et stærkt hold og en god trup, vi står over for, og der er ingen tvivl om, at det kommer til at kræve det bedste af os at slå dem, men kan vi gentage vores præstation fra den seneste kamp mod FC Midtjylland og måske lægge et niveau oven på vores spil, ser vi klare muligheder for at få point. Når vi samtidig er på hjemmebane og forhåbentlig har lige så god opbakning i ryggen som i de foregående hjemmekampe, så mener jeg faktisk, vi bør kunne slå hvem som helst på dagen, siger Kent Nielsen.

Forsiden lige nu