Foto: Per Frank Paulsen (Arkiv)

AaB ser frem til første kamp

Mandag er det AaB's tur til at tage hul på den kommende Superliga-sæson og det med en ny cheftræner, der glæder sig meget til at tage hul på Superligaen.

Når AaB tager hul på den kommende Superliga-sæson i en kamp mod Esbjerg er det med den nye cheftræner, Lars Søndergaard, i spidsen. Og han ser frem til for første gang siden 1997 at stå i spidsen for AaB.

- Vi glæder os alle sammen til at komme i gang, både spillere og trænerteam. Selvom opstarten har været forholdsvis kort, så ved man der er en deadline, og når den nærmer sig, så glæder man sig til, det bliver alvor, siger han.

Opstarten til sæsonen har flasket sig godt for den nordjyske boldklub, der har vundet tre ud af tre mulige testkampe mod henholdsvis Viborg F. F., Vendsyssel FF og AGF.

- Når man går ind i en ny sæson, og måske i sær for mig som ny træner, så har man altid lidt usikkerhed i forhold til hvor man præcis står, selvom vi selvfølgelig er glade for, at vi har vundet tre sejre i testkampene. I forhold til kampen bliver der nok en opstart. hvor man skal teste hinanden lidt, siger Lars Søndergaard.

Opgøret mellem AaB og Esbjerg finder sted på Nordjyske Arena og fløjtes i gang klokken 19.00 mandag aften. Lars Søndergaard er godt klar over, at der skal en indsats til, hvis de skal vinde.

- De er et dygtigt fodbold - og omstillingshold, som også gerne vil holde på bolden, så det er vigtigt, at vi gør det mere, end de gør, siger han.