Foto: TV2/Nord

AaB-træner: Vi skulle have scoret flere mål

AaB sejrede fortjent 1-0 i mandagens hjemmekamp mod Silkeborg, mener AaB-træner Kent Nielsen.

AaB sejrede for første gang i 2013, da holdet i mandagens superligaopgør tog imod nedrykningstruede Silkeborg.

AaB-angriber Nicklas Helenius scorede kampens eneste mål kort efter pausen, og AaB'erne indtager nu ligaens fjerdeplads med 38 point.

Aalborgenserne lykkedes dermed med at holde en føring, hvilket de ellers har haft svært ved i de seneste kampe.

- Vi havde det held, som der også skal til. Det har vi ikke haft i de foregående kampe. Vi producerede mange chancer, og selvom vi er glade for at have vundet, så er jeg lidt ærgerlig over, at vi ikke scorede flere mål, siger AaB-træner Kent Nielsen.

- Med lidt mere ro og kvalitet i de afgørende situationer havde vi også scoret flere mål. Men i min optik vandt vi klart og fortjent, fastslår Kent Nielsen.

Mandagens eneste mål blev sat ind af nordjydernes topscorer, Nicklas Helenius, der også glædede sig over de tre point og gav sin træner ret i, at heldet har manglet i de foregående kampe.

- I forhold til de andre kampe havde vi heldet med os i dag. Vi var mere kyniske i begge ender. Vi tilspillede os mange gode situationer, og dem skal vi blive bedre til at udnytte, siger Helenius.

- Det var fuldt fortjent at vandt, for vi kunne have scoret fire-fem mål. Og det betyder derfor meget, at vi vandt. Vi har slidt rigtigt meget for det og arbejdet stenhårdt til træning, så det var skønt, siger AaB-matchvinderen.

AaB skal forsøge at holde fjerdepladsen, når nordjyderne gæster OB i Odense på søndag.