AaB-træner: - Vi var lidt heldige

Foto: Ib William Christesen

AaB's træner, Kent Nielsen, var efter 1-1-kampen mod FC København tilfreds med det ene point i Aalborg.

AaB og FCK spillede søndag aften 1-1 i en begivenhedsrig affære på Nordjyske Arena i Aalborg.

FCK havde kort før tid to store muligheder for at tage alle tre point med tilbage til København. Andreas Cornelius brændte et straffespark, mens Rurik Gislason bankede et skud på overliggeren to minutter inde i overtiden.

Derfor var det også en lettet Kent Nielsen, der efter kampen skulle evaluere på det ene point mod Superligaens tophold.

- Vi er rigtigt godt tilfredse med et point. Vi ved godt, at vi havde det held, der også skal til. Når man møder et hold, der er stærkere end os på samtlige pladser, så ved man godt, at man skal have lidt held med, siger AaB-træneren.

FCK var dog ikke det eneste hold med muligheder i kampen. Hjemmeholdet havde flere nærgående forsøg i anden halvleg og stillede sig ikke bare tilbage bag bolden og forsvarede.

- Det, jeg var meget tilfreds, var, at vi spillede med meget stort mod og chance i vores spil. Jeg var godt tilfreds med det mod, vi havde, for vi vidste godt, at hvis det blev ren forsvarskamp, så var det næsten helt sikkert, at vi ville tabe, siger Kent Nielsen.

Derfor blev det også en meget chancerig affære i Aalborg.

- Vi gik ud og udfordrede og spillede med mod, så det blev en meget publikumsvenlig kamp. Der var masser af action i begge ender, og vi er godt tilfreds med det ene point, siger han.

AaB er med ene point igen kun tre point efter Randers FC, der indtager tredjepladsen med 45 med point.

Kent Nielsens tropper møder i næste runde FC Midtjylland ude.

Forsiden lige nu