LIGE NU:

AaB vil beholde Hamrén

Snart forhandling om kontraktforlængelse

AaB's sportsdirektør, Lynge Jakobsen, håber at holde Erik Hamrén som træner i klubben i tre-fire år endnu. Han vil snart indlede snak om en forlængelse.

Ikke siden mesterskabssæsonen i 1999 har AaB oplevet en succes som den, der i øjeblikket klæber til holdet. Nordjyderne er gået på juleferie på SAS Ligaens førsteplads, og holdet er med i Uefa Cuppens gruppespil.

AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen er ikke i tvivl om, at klubbens træner gennem de sidste fire år, svenske Erik Hamrén, har en stor del af æren for succesen. Derfor går Lynge Jakobsen også hårdt efter en forlængelse af Hamréns kontrakt, der gælder til og med 2008.

- Jeg forlænger meget gerne den kontrakt, og vi skal snart til at tale om det. Der er nogle, som siger, at det er vigtigt med nyt blod. Jeg mener, at nyt blod skal tilføres i spillertruppen, hvorimod jeg er meget tryg ved at have kontinuitet på trænerposten, siger Lynge Jakobsen.

- Der er format over Hamrén, han er troværdig, og så er han ikke sprællemand, der skal løbe og spille smart, siger sportsdirektøren, der er mest bekymret for, om et tilbud fra Sydeuropa kan komme i vejen for planen.

/ritzau/

160421 Henning Bagger vejr

Sol og varme til store dele af landet

160421 bil

Biljagt med over 200 km/t: Vanvidsbilist standset af sømmåtter

40_percent

play Sparekasse vil kickstarte foreningslivet med en million kroner

80_percent

play Stor aftale om yderligere genåbning på plads: Her er overblikket

160421 Henning Bagger vejr

Sol og varme til store dele af landet

160421 bil

Biljagt med over 200 km/t: Vanvidsbilist standset af sømmåtter

Til forsiden

Til forsiden