Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

AaB: Würtz overtager anførerbindet permanent

Rasmus Würtz bliver permanent anfører hos AaB

Anførerbindet bliver overdraget fra Thomas Augustinussen til Rasmus Würtz, der har været viceanfører i de seneste sæsoner. Det skriver aabsport.dk.

AaBs nye cheftræner Lars Søndergaard ser en klar ledertype gemt i Rasmus Würtz.

- Som ny træner føler jeg, at det nu er det rette tidspunkt til at foretage valget af anfører. Rasmus er en ledertype i truppen og som vice-anfører i de seneste sæsoner har Rasmus også udfyldt opgaven tidligere.

Selvom jeg kun har været her i kort tid, kan jeg se at han også er vigtig uden for banen, hvor han sammen med blandt andet Kenneth Emil Petersen og Thomas Augustinussen, er med til at tage ansvar, siger AaB's cheftræner Lars Søndergaard.

Rasmus Würtz, der er en del af AaB truppen på 12. år, er selv glad for udnævnelsen

- Der følger selvfølgelig også et ansvar med, hvilket jeg er bevidst om, selvom der i hverdagen nok ikke er så meget der ændrer sig nu og her, siger Rasmus Würtz.

Afgående anfører Thomas Augustinussen er stolt over at have været anfører i fem år, men mener, det er naturligt at opgaven går videre.

- På banen har han været mere anfører end mig de seneste sæsoner. Derfor ændrer dette skifte heller ikke så meget. Han skal være stolt og glad for at være anfører i AaB, for det er fedt erhverv.

Kenneth Emil Petersen overtager nu rollen som vice-anfører.