Aalborg kæmper sig til uafgjort mod KIF

KIF Kolding København var på vej mod et tidligt avancement til semifinalerne, men det blev forpurret.

KIF Kolding København var lørdag helt tæt på at spille sig videre til semifinalerne i Herre Håndbold Ligaen, men guldfavoritterne måtte nøjes med 23-23 i udekampen mod Aalborg Håndbold.

Koldingenserne smed i slutfasen en føring over styr, da Kristian Kjelling et minut før slutfløjt fik sendt bolden i mål til slutresultatet.

Da kampuret havde rundet 60 minutter, havde Lasse Boesen en sidste chance for at tordne bolden i mål på et tremeterkast, men Boesen hamrede læderkuglen lige ind i en mur af Aalborg-spillere.

Resultatet var på mange måder i orden, for de nordjyske værter startede forrygende og fik hurtigt skabt et forspring, som indimellem var oppe at vende på fire mål.

Koldingenserne famlede og blev presset til at skyde langt udefra af et aggressivt Aalborg-forsvar. Det havde KIF-spillerne - undtaget hårdtskydende Lasse Boesen - ikke den store succes med.

I Aalborgs offensiv fik Mads Mensah Larsen sendt flere kanonskud af sted, og Kristian Kjelling spillede med stort overblik og havde både øjne for egne muligheder og sine holdkammerater.

Men KIF begyndt at nærme sig, og især svenske Lukas Karlsson spillede en vigtig rolle i comebacket, da han fik bragt gæsterne foran med 16-15 og 17-15 efter pausen.

KIF-målmand Kasper Hvidt begyndte også at tage godt fra, og det så på dette tidspunkt meget svært ud for Aalborg.

Aalborg-keeper Ole Erevik blev sendt på banen i denne fase midtvejs i anden halvleg, og han fik med flere redninger lukket godt af i målet.

Med tre og et halvt minut tilbage af opgøret fik Aalborgs Morten Slundt udlignet til 21-21. Ingen af holdene formåede at slå et hul i slutfasen, og så endte det med en pointdeling.

KIF Kolding København topper slutspilsgruppe A med syv point, mens Aalborg har seks point på andenpladsen. Sønderjyske og Team Tvis Holstebro er uden point, men mødes senere lørdag.