LIGE NU:

Aalborg Lufthavn kan ikke genkende problemer

Den seneste tids historier om et dårligt psykisk arbejdsmiljø i Aalborg Lufthavn vakte ikke genklang til personalemøde i lufthavnen.

Efter de seneste dages historier om, at der skulle være meget dårligt psykisk arbejdsmiljø i security i Aalborg Lufthavn har lufthavnen i dag holdt personalemøde.

Og i følge marketingdirektør i lufthavnen, Rikke Mølgaard var der på mødet en konstruktiv dialog om det psykiske arbejdsmiljø.

Konklusionen af mødet er i følge Mølgaard, at ingen i dag kan genkende den fremstilling, der i den seneste tid har været i medierne af det psykiske arbejdsmiljø i Security afdelingen i Aalborg Lufthavn.

Tillidsrepræsentanten Lone Kristensen er tilfreds med, at der nu tages konkret handling på de problemer der måtte være i lufthavnen.

- Jeg er tilfreds med resultatet fra dagens møde, og de kommentarer vi har modtaget i dag fra medarbejderne og den indstilling alle har til at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø - også fremover, siger direktør for Aalborg Lufthavn Søren Svendsen.