Aalborg: Ny fly-rute til skiområde

Fremover kan man rejse med fly fra Aalborg Lufthavn direkte til Salzburg i Østrig.

D. 30. januar 2010 starter Cimber-Sterling en ny rute mellem Aalborg og Salzburg. Hver lørdag formiddag kan man således rejse til Østrig, og hjem igen den efterfølgende lørdag om aftenen.

Ruten mellem Aalborg og Salzburg løber frem til slutningen af marts 2010, men er interessen stor, er Cimber-Sterling villig til at start tidligere og slutte senere.

- Vi har fået mange opfordringer til at starte ruten både fra private kunder og turoperatører, og vi tror på, at mange skientusiaster vil vælge at flyve frem for at køre på skiferie, siger Rikke Munk Christensen, der er chefruteudvikler i Cimber-Sterling.

Østrig er et populært skirejsemål, der hvert år besøges af tusindvis af danskere. Østrig er kendt for børnevenlige områder, men også udfordrende pister til den erfarne skiløber. Alt sammen omgivet af den østrigske venlighed og charme.

Derfor er Aalborg Lufthavn også godt tilfreds med den nye rute.

- Vi har længe haft et ønske om en vinterrute til Alperne, og med Salzburg som destination er alle muligheder jo åbne for let og bekvemt at nå frem til Europas allerbedste skiområder, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Billetterne fra Aalborg til Salzburg 2010 bliver sat til salg fra i dag af.

Forsiden lige nu