Foto: Pernille Leftes

Aalborg Pirates: De nye navne er offentliggjort

Da Aalborg Pirates på torsdagens pressemøde offentliggjorde de nye spillere og det nye trænerteam, var der stor jubel.

Det er dygtige mennesker, Aalborg Pirates har sikret sig til den kommende sæson, og derfor var der til torsdagens pressemøde stor begejstring.

- Vi har brug for noget positivt efter de økonomiske problemer, vi har haft. Og det tror jeg helt sikkert, de nye spillere og det nye trænerteam vil kunne give, siger Morten Fals.

Jens Nielsen er ikke et nyt navn indenfor aalborgensisk ishockey. Nu får han lov til at stå i spidsen for Aalborg Pirates den kommende sæson. Den 45-årige tidligere landsholdsforward bliver nemlig ny cheftræner og erstatter dermed britiske Paul Thompson.

Ronny Larsenbliver salgschef og assisterende træner for Aalborg Pirates.

På pressemødet blev tre nye spillere udefra også præsenteret. Den ene, 21-årige Nicolai Meyer, har de snuppet fra lokalrivalerne Frederikshavn White Hawks. Christoffer Lindhøj og Lars Lundin blev også præsenteret på dagens pressemøde.

- Vi vil gerne bygge fremtiden på vores egene spillere, men det er også nødvendigt med noget rutine udefra. Med tiden er vores mål at inddrage flere og flere egne talenter, siger Morten Fals.

Derfor har de også udover de tre spillere udefra hentet af egne talenter. Kristian Kodal, brødrene Jeppe og Lasse Juel og Tobias Ladehoff blev også præsenteret som nye navne i truppen.