Foto: Per Frank Paulsen

Aalborg Sygehus jagter ris og ros

Aalborg Sygehus vil have flere tilfredse patienter. Derfor har man nu sat jagten ind for at få patienternes anmeldelser af sygehuset.

I fremtiden vil patienterne på Aalborg Sygehus se meget mere til sygehusdirektør Jens Ole Skov. Sygehuset har nemlig valgt at stille store fotostater af direktøren op på Sygehus Syd i Aalborg. De store plakater skal gennem kampagnen "I patientens fodsport" lokke folk til at fortælle, hvordan deres sygehusbesøg har været.

- Jeg håber jo, at der er nogle patienter, der vil bruge den her mulighed for at give os nogle råd om, hvad de synes, vi kan gøre bedre, og hvis der er ting, vi ikke er opmærksomme på, siger sygehusdirektør Jens Ole Skov.

Patienternes beretninger skal bruges til at forbedre forholdene på sygehuset.

- Når man som professionel går rundt på sygehuset til daglig, så kan man godt gå hen og blive lidt blind for nogle ting. Der skulle det her gerne hjælpe, så vi får patienternes øjne på det, siger Jens Ole Skov.

Fotostaterne rundt omkring på sygehuset opfordrer patienterne til at downloade en applikation på deres telefon, og det er gennem denne applikation at borgerne kan sende deres ris og ros til sygehuset.