LIGE NU:

Afklaret Aalborg-træner trods nyt nederlag

Norske Leif Gautestad er ikke i tvivl om, at han kan få Aalborg DH's håndboldkvinder tilbage på ret kurs.

Aalborg DH-træner Leif Gautestad var en afklaret mand på trods af, at hans mandskab ikke var i nærheden af sejren i onsdagens Toms Liga-kamp mod Viborg - og på trods af, at nordjyderne led det femte nederlag i træk. Viborg vandt 34-26.

- Om jeg frygter at blive den næste træner, der bliver fyret i ligaen? Jeg ved godt, at klubben ikke har tålmodighed til at vente, til vi er nede i 1. division, men jeg har arbejdet som håndboldtræner i 15 år med succes, og jeg ved, hvad jeg skal gøre i morgen til træning, og hvad jeg skal arbejde med om fire uger. Vores målsætning er stadig top fire. Der er mange point at spille om endnu, sagde Leif Gautestad, der havde flere forklaringer på den dårlige sæsonstart.

- Der er kommet mange nye spillere til holdet, der har været skader hos stort set samtlige centrale spillere i truppen i sæsonens første fase, og vi er i gang med at indarbejde et helt nyt spilkoncept, lød det fra den norske træner.

Det kom ikke som noget chok for Gautestad, at kampen i Viborg endte med nederlag.
- Vi kom til Viborg for at vise, at vi kunne præstere en god indsats som hold - og for at få en god oplevelse. Indtil nu har vi ikke været i nærheden af at præstere noget, der ville give os muligheder mod Viborg, der nok er verdens bedste håndboldhold lige nu. Nu sidder spillerne inde i omklædningsrummet, og jeg
synes faktisk godt, at de kan se hinanden i øjnene efter
indsatsen i aften, sagde Gautestad.
/ritzau/