LIGE NU:

Afsked med Mr. Color Line - efter 48 år

Afskedsreception i dag tirsdag i Hirtshals. Direktør Jakob Jensen går på pension - efter 48 år hos Color Line.

Jakob Jensen på pension
Jakob Jensen holder i dag afskedsreception. Fra i morgen er han pensionist - efter 48 år hos Color Line Danmark, de sidste 20 år som administrerende direktør.

Milliardinvesteringer
Jakob Jensen har stået i spidsen for de store investeringer på dansk side.
I de senere år har Color Line foretaget milliardinvesteringer i blandt andet hurtigfærgerne SuperSpeed på ruterne Hirtshals-Kristiansand og Hirtshals-Larvik samt i udvidelse af kaj- og tilkørselsforholdene på havnene.

SuperSpeed-færgerne bringer sejltiden til Norge ned på godt tre timer og manifesterer derved et markant skifte i måden at komme til Norge på.

Ny mand ved roret
Rederiets nuværende salgs- og markedschef Henrik Renneberg bliver den nye mand ved roret, og han har solid erfaring fra rejsebranchen med i bagagen. Den vigtigste opgave for ham bliver at sikre, at Color Line høster frugterne af de milliardinvesteringer, som er foretaget de seneste år.

- Min største opgave bliver at bringe Color Line sikkert ind på markedet med de store investeringer og få det maksimale udbytte af dem. Jakob Jensen har lagt sidste hånd på det omfattende investeringsprogram, så han har lagt i støbeskeen til en lovende fremtid, og det er et naturligt sted for ham at give roret videre.