LIGE NU:

Agri Nord ansætter ny direktør

Den nye mand i spidsen for landboforeningen Agri Nord er Kim Koch.

Onsdag eftermiddag kunne landboforeningen Agri Nord præsentere ny direktør.

- Vi har haft et usædvanligt stærkt ansøgerfelt og er utroligt glade for at kunne præsentere Kim Koch som ny direktør i Agri Nord. Vi er sikre på, at han har de rette kvalifikationer, og vi lægger især vægt på, at han har erfaring fra såvel landbrugsbranchen som det øvrige erhvervsliv i form af en plads i direktionen i en stor anerkendt virksomhed, siger Agri Nords formand, Carl Chr. Pedersen.

54-årige Kim Koch tiltræder stillingen til årsskiftet og forlader dermed posten som direktør for nf plus. Han har 26 års ledelseserfaring med personaleansvar for 200-600 medarbejdere.

Kim Koch ser Agri Nord som en spændende virksomhed og glæder sig til at være med til at præge udviklingen i landboforeningen.

- Jeg mener, Agri Nord har potentiale til at blive dynamoen i landsdelen, når det kommer til rådgivningen inden for landbruget. Erhvervet er presset i øjeblikket, og derfor er vores individuelle rådgivning til den enkelte landmand meget vigtig - og det har vi kompetencerne til, siger den kommende direktør.