Foto: Aalborg Kongres og Kultur Center

AKKC klar med nyt program

Kongres og Kultur Center har i dag præsenteret nyt sæsonprogram.

Aalborg Kongres og Kultur Center er klar med det 61. sæsonprogram, der byder på i alt 46 forskellige forestillinger inden for alt fra opera og ballet til revy, rock og stand-up.

Irske The Kilkennys får æren af at skyde sæsonen i gang, når de spiller deres første koncert fredag den 28. august, og derefter følger en lang række af både danske og udenlandske kunstnere, hvor særligt udsigten til den tyske schlagersanger Andrea Berg vækker begejstring hos arrangørerne.

- Vi har fået utroligt mange henvendelser de senere år på Andrea Berg, så hende har jeg været på udkig efter længe. Schlagermusikken er jo i den grad kommet tilbage på den danske musikscene, og vi kan da også igen byde på Hansi Hinterseer, men den største nyhed i vores kommende sæson er på den front Andrea Berg, og jeg tror, billetterne hurtigt er væk, siger direktøren for Aalborg Kongres og Kultur Center Ernst Trillingsgaard.

Udover schlagerdronningen byder den kommende sæson også på andre store navne som Nephew, Thomas Helmig, Jonatan Spang, De Nattergale og Hansi Hinterseer.

Du kan se hele programmet på www.akkc.dk