LIGE NU:

Anders Gravers bruger Muhammedtegning igen

Geert Wilders islamikritiske kortfilm er nu at finde på SIAD's hjemmeside - selvom den indeholder Kurt Westergaards Muhammedtegning.

Filmen "Fitna", der bliver kaldt verdens mest frygtede film for øjeblikket, optræder i fuld version på Stop Islamiseringen af Danmarks hjemmeside.

Indtil videre har ingen tv-stationer villet vise filmen, der
prøver at kæde Koranen sammen med nazisme. Fitna's hollandske instruktør, Geert Wilders, viser i filmen rabiate muslimer, der tilsyneladende hylder Hitler. I Holland holder man vejret. Landet frygter, at filmen skal starte en hollandsk Muhammed-krise.

Stop Islamiseringen af Danmarks formand, Anders Gravers, har endnu ikke selv set filmen, men har alligevel valgt, at lægge den på hjemmesiden.

- Jeg har fået fortalt, hvad filmen handler om og er enig i budskabet, siger Anders Gravers til P4 Nordjylland.
Den omdiskuterede tegning af profeten Muhammed med en bombe i turbanen indgår også i filmen. Kurt Westergaard har tidligere fået rettens ord for, at hverken Stop Islamiseringen af Danmark eller han selvmå bruge Westergaards tegning.

Anders Gravers mener dog ikke, at Stop Islamiseringen af Danmark strider mod rettens ord ved at lægge filmen på nettet.

- Hvis det er forbudt, skal vi nok pille den af, men det er jo ikke os, der har lavet filmen. Det er Geert Wilders film, ikke Anders Gravers film, siger Anders Gravers.

Paradoksalt nok får Anders Gravers støtte fra den nynazistiske lokalradio, Radio Holger.

Anders Gravers er ikke ene i sin lovprisning af "Fitna".
Den nynazistiske lokalradio, Radio Holger, støtter også op om budskabet i filmen.

- Gert Wilders film "Fitna" om Koranen er ikke mindre end genial og bør udbredes overalt, siger Kaj Vilhelmsen fra Radio Holger i en pressemeddelelse.