Antenneforeninger fusionerer

Hirtshals Antennelaug og Hjørring Antenneselskab går nu sammen i en antenneforening med omkring 20.000 husstande som medlemmer.

Sammenlægningen blev en realitet på en ekstraordinær generalforsamling i Hirtshals i tirsdags.

Det er de to største antenneforeninger i Hjørring Kommune, der med virkning fra 01. juli 2009 fusionerer med Hjørring Antenneselskab som den fortsættende forening. De to foreninger har til sammen ca. 20.000 husstande som medlemmer.

De ca. 3000 medlemmer i Hirtshals vil, i følge folkene bag, ikke mærke den store forskel ved en sammenlægning. I en del år har der været et tæt samarbejde mellem de to foreninger. I 2001 blev der etableret en fiberforbindelse mellem de to anlæg, og siden er både radio- og TV-programmer samt internet leveret gennem fiberen fra Hjørring til Hirtshals.

Der har i de to foreninger gennem flere år været afholdt fælles programafstemninger, og kanalmønster og opdelingen af TV-programmer i pakker er ens. Foreningerne administreres efter de samme principper og har fælles prispolitik.

Hirtshals vil dog fortsat have sit eget lokale islæt på kanalsiden. Det er nemlig aftalt, at den lokale informationskanal skal fortsætte, så længe man har personer i Hirtshals, der vil varetage opgaven med at drive den.

Forsiden lige nu