1 af 2

Bambi er barn nummer otte

Erna på 74 år har født syv børn. Nu har hun opflasket et rålam, som spiser med ved kaffebordet.

En forårsdag sidste år opdagede Erna pludselig, at et nyfødt rålam havde sat sig fast i hundehegnet rundt om hendes hus ved Voerså. Kiddets mor var forduftet, så der var ikke andet at gøre end selv at flaske det op.

- Det skulle have mælk hver anden time dag og nat, så det var en hård omgang, fortæller Erna Thomsen, der har fået god hjælp af samleveren Verner Andersen.

Nu er Bambi blevet stor og løber sammen med parrets lille hund omkring i hundeindhegningen, som er blevet forhøjet med en meter.

Bambi kan håndfodres og er så tam, at den kommer ind i huset, når terrassedøren står åben. Så vanker der godbidder ved bordet.

- Jeg tror nok, at mine andre børn synes, det er lidt for meget, at den også er inde i huset. Men det er nu så hyggeligt, siger Erna - og giver Bambi en hundekiks mere.

Hvad der skal ske med Bambi - om hun fx får lov at flytte hjemmefra - ved parret ikke helt endnu. De overvejer at lave en flugtvej gennem hegnet, så den selv kan vælge, om den vil søge friheden. Men uden for hegnet lurer jægerne, og Bambi vil være et let offer, frygter parret.

Så foreløbig stortrives Bambi og hedes plejeforældre i hinandens selskab.

Se med onsdag aften kl. 19.30 på TV2/Nord