LIGE NU:

Belgiske fiskere snuppede valgplakat: - Undskyld, men du var vores favorit

Fire belgiske lystfiskere undskylder i en mail til nyvalgte Marie Bjerre for, at de som minde om deres fisketur i Nordjylland snuppede en af hendes valgplakater med hjem til Belgien.

En nordjysk valgplakat er pludselig havnet i Belgien.

"Hej Marie, Vi er fire belgiske gutter, der er på fisketur i det nordlige Danmark. Vi vil gerne sige undskyld, for at have gjort en af dine valgplakater til vores." 

Sådan lød indledningen på en mail, som det nyvalgte folketingsmedlem Marie Bjerre (V) modtog midt under valgkampen. 

Mailen fra de fire belgiske fiskere til Marie Bjerre. 
Mailen fra de fire belgiske fiskere til Marie Bjerre. 
Foto: TV2 Nord

Fire belgiske lystfiskere, Marco, Rony, Patrick og Tony, var nemlig på fisketur i Nordjylland under den danske valgkamp. På deres tur gennem Danmark kørte de fire belgiske fiskere forbi utallige valgplakater, og her var det særligt én valgplakat, der fangede deres interesse.

"Vi har kørt gennem hele det nordlige Danmark for at fiske på flere søer, og vi har set 1000 billeder af folketingskandidater. Og uden diskussion er du vores favorit og den smukkeste," lyder det videre i mailen, som Marie Bjerre modtog fra fiskerne. 

Og som et minde på deres fisketur i Nordjylland valgte de fire belgiere altså at tage en af Marie Bjerres valgplakater med hjem til Belgien. 

- De har kaldt deres tur "The Marie Bjerre Trip", og så slutter de mailen af med, at de håber, at jeg bliver valgt ind, og at næste gang de skal på fisketur i Nordjylland, så vil de gerne byde mig på en kop kaffe, som tak for, at de har taget en af mine plakater, forklarer Marie Bjerre med et smil om "tyveriet" af en af hendes valgplakater. 

I mailen lyder det desuden, at de fire belgiere er på tur i Danmark to gange om året, så det varer ikke nødvendigvis længe, inden Marie Bjerre kan få sin kop kaffe som kompensation for den manglende valgplakat. 

Marie Bjerre fortæller om den mail, hun modtog fra fire belgiske fiskere.
Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

Nordjyllands beredskab brand 112 genrebillede

Forbipasserende opdagede brand og sørgede for, at beboere kom ud

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

Bålhøj Festival

Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

20210513-205405-L_41Mb

play Ekspert måber over Aalborg Håndbold

Til forsiden

Til forsiden